background

Over Daltonstudio

Wat meer over wie we zijn en wat we doen

Wat doet Daltonstudio allemaal?

Daltonstudio staat bekend om zijn all-round aanpak. Van concept, over ontwerp en fotografie tot de uitvoering bij de drukkerij, online of in een app.

Grafisch ontwerp.

Alle soorten grafisch ontwerp. Boeken, flyers, posters, spandoeken,... We zorgen voor het ontwerp en volgen het later op bij de druk om je het beste resultaat te bezorgen.

Branding

Logo’s, naamkaartjes, huisstijlen, briefhoofden, powerpoint presentaties of een volledige rebranding. Voor producten, kleine eenmanszaken tot grote bedrijven.

Web & app ontwikkeling

Een op maat gemaakte website of app? Of wil je liever werken met een framework als Wordpress of vertrekken we van een bestaande template om geld uit te sparen? Dat kan!

Bedrijfsfotografie

Daltonstudio heeft een professionele in-house studio voor portretten of productfotografie. Maar we hebben ook erg veel ervaring met campagnefotografie op locatie.

Concept & Art Direction

Daltonstudio helpt je graag met het bedenken van het concept van je campagne. Of geef het allemaal uit handen en we verzorgen het voor je van het concept tot de uitwerking.

Personal Design

Daltonstudio werkt graag dat aan persoonlijke projecten. Denk hierbij aan geboortekaartjes, huwelijksuitnodigingen, wenskaartjes,...

Fotografie

Bezoek de aparte fotografiepagina's van Daltonstudio.
Bedrijfsfotografie Portret/Modelfotografie

Een creatieve, professionele all-round studio.

Een masteropleiding als grafisch vormgever, hands-on ervaring als Art-Director voor grote bedrijven en steden en 20 jaar fotografie en webdesign ervaring, Dat is Daltonstudio.

Daltonstudio

Met Daltonstudio, mijn grafisch freelance studio, wil ik terug naar de essentie. Creatief en kwaliteitsvol grafisch ontwerp van het begin tot het einde, zonder grote agencies, zonder grote woorden. Of het nu een klassevol boek, een aantrekkelijke folder, een platenhoes of de volledige branding van een bedrijf is, ik wil het vastnemen en mooi maken.

Dries de Krom, Fotograaf
Dries de Krom, Art-Director.

Met jaren ervaring als grafisch vormgever, fotograaf en Art-Director bij grote organisaties als De Lijn en Stad Genk, wat ik overigens nog steeds met alle overtuiging doe, weet ik ondertussen hoe je kleine tot grote projecten, campagnes of brandings tot een goed eind brengt. Als Art-Director, maar evengoed als ontwerper en als het even kan, liefst ook nog als fotograaf.

Naast traditioneel print en digitaal design kan je bij Daltonstudio dan ook terecht voor professioneel online design en fotografie. Daltonstudio heeft een eigen professioneel ingerichte fotostudio die klaar is voor product en zakelijke portretfotografie. Dit maakt dat ik je project begeleid en opvolg van het begin tot het einde en dat we bijna alles in-huis kunnen doen.

Ben je gewoon op zoek naar mooie creatieve portretten? Klik even door naar daltonstudio.be/portret voor onze portretwebsite.

Klanten

In het verleden werkte Daltonstudio onder andere voor De Lijn, Absolutely Free Festival, KULeuven, POM Limburg, Stad Genk, Qwinn, Paramedisch Centrum Maasland, De Mensen, Fryns Distillery, IQVIA, Sint-Jansberg Klooster, LF Accountants, Sensamedia, Antwerppeople, Roos de Krom Juweelontwerp, Iron Age records en vele fijne gelukkige mensen…